• Досьє: Ісла Фішер / Isla Fisher

  • Вівторок, 4 березня 2008 року

Актриса, продюсер.

Дата народження: 03.02.1986

Сфера діяльності: Кіно

Повне ім'я: Ісла Фішер (Isla Lang Fisher)

Місце народження: Muscat, Oman, Saudia Arabia

Біографія

Батько - банківський працівник, мати — письменниця, також має двох старших і двох молодших братів.

Ісла відома в Австралії своїми ролями в серіалах: «Home and Away», «Paradise Beach» і «Perth's Bay City». А почалося все, коли маленькій Іслі було 4 роки. Побачивши якось по телебаченню старий фільм з Елвісом Преслі, вона зайнялася бажанням — стати актрисою. Надалі це бажання перетворилося на пристрасть і вже до 11 років дівчинка знайшла собі агента! Спочатку були зйомки в рекламних роликах, потім Ісла отримала свою першу роль у дитячому міні-серіалі «Bay City».

Коли дівчині виповнилося 17, вона вирушає на Золотий Берег і отримує роль у серіалі «Райський Берег» (Paradise Beach). Після закінчення зйомок Ісла перебирається до Сіднея, де продовжує свою кар'єру в ролі Шеннон Рід у черговому телесеріалі «Home and Away». У 1995-96 роках Ісла Фішер номінується на кілька телевізійних премій.

Ісла дуже любить ходити в кіно, її улюблений фільм — «Thelma і Louise» (у ньому їй подобається яскраво-виражена феміністична тема). Любить кінний спорт, писати і читати книги.

До речі, Ісла написала дві книги: «Спокушений славою» (Seduced By Fame) і «Зачарований» (Bewitched).

Фільмографія Ісли Фішер

2008 — Так, Ні, Можливо (Definitely, Maybe)

2008 — Хортон чує їх (Horton Hears а Who)

2007 — Groupies

2007 — Лихач (Hot Rod)

2007 — Definitely, Maybe

2007 — Обман (The Lookout)

2006 — Приємна компанія (The Pleasure of Your Company)

2005 — Лондон (London)

2005 — Непрохані гості (Wedding Crashers)

2004 — Операція (I Heart Huckabees)

2004 — Pilot Season (серіал)

2003 — Даллас 362 (Dallas 362)

2003 — The Wannabes

2002 — Random Acts of Intimacy (ТБ)

2002 — Скубі Ду (Scooby-doo)

2002 — Beastmaster (серіал)

2001 — Басейн (Swimming Pool — Der Tod feiert mit)

2001 — Аттіла завойовник (Attila)

2000 — Hearts and Bones (серіал)

2000 — Out of Depth

2000 — Sunburn (серіал)

1999 — Олівер Твіст (Oliver Twist — серіал)

1998 — Furnished Room

1997 — Bum Magnet

1988 — Home and Away (серіал)

1993 — Paradise Beach (серіал)

1993 — Bay Cove (серіал)

Джерело: Доба

Підписатися:

Social comments Cackle

загрузка...